Un autoturism a fost abandonat în zona frontierei

Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Cosăuți a depistat în zona de competență un mijloc de transport abandonat, care figura în baza de date ca fiind furat. Incidentul a...

Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Cosăuți a depistat în zona de competență un mijloc de transport abandonat, care figura în baza de date ca fiind furat. Incidentul a avut loc la sfârșitul sâptămânii trecute, transmite Breaking News.

În timpul misiunii de control și supraveghere a frontierei de stat, polițiștii de frontieră în proximitatea unui fost depozit de îngrășăminte minerale au observat un autoturism model Daewoo Nexia, cu numere de înmatriculare moldovenești. După cercetarea teritoriului din preajmă, patrula SPF Cosăuți nu a stabilit prezența vreunei persoane. Totodată, la verificarea autoturismului în baza de date s-a constatat că acesta era căutat de Inspectoratul de Poliție Soroca, precum că ar fi fost furat în regiune.

Polițiștii de frontieră au sesizat organul de poliție, care după competență au preluat cazul pentru elucidarea circumstanțelor și luarea măsurilor legale ce se impun.

In this article


Join the Conversation