Un angajat al unei spălătorii auto din Chișinău a furat și a accidentat o mașină

Un angajat al unei spălătorii auto din Chișinău a furat și a accidentat o mașină. Incidentul a avut loc pe 4 iulie, în jurul orei 5 dimineața. Despre...

Un angajat al unei spălătorii auto din Chișinău a furat și a accidentat o mașină. Incidentul a avut loc pe 4 iulie, în jurul orei 5 dimineața.

Despre acest incident a povestit proprietara automobilului pe o rețea socială.

”Doresc să împărtășesc cu voi o experiență dezamăgitoare și frustrantă prin care am trecut recent. Este vorba despre incidentul de furt și avariere a automobilului meu de către angajații unei spălătorii.

În data de 4 iulie, am adus cu încredere mașina mea la această spălătorie auto, situată într-o benzinărie bine-cunoscută de pe strada Grenoble. Credeam că am luat o decizie înțeleaptă, având în vedere că am fost client fidel al acestei companii de mulți ani.

Cu toate acestea, evenimentele care au urmat au fost departe de așteptările mele. După ce am intrat în spălătorie, am fost întrebată de angajați dacă doresc să-mi spele mașina ca de obicei și am înmânat cheia. M-am despărțit de mașina mea cu speranța că voi reveni în câteva ore și o voi găsi curată și strălucitoare.

Dar realitatea a fost mult mai dură. Am primit un telefon de la Poliție, care m-a informat că automobilul meu a fost găsit grav avariat și abandonat pe traseul Ialoveni-Hâncești. Cu șoc și dezamăgire, am aflat că angajații spălătoriei au luat mașina fără permisiunea mea și au condus-o în afara teritoriului spălătoriei, producând un accident devastator.

Automobilul a fost grav avariat și nu mai poate fi reparat, iar angajații au abandonat automobilul la locul accidentului și au fugit în direcții necunoscute.

Ceea ce m-a uluit și mai mult a fost reacția administrației. Când le-am solicitat să își asume responsabilitatea pentru această situație regretabilă, mi s-a spus că nu poartă nicio răspundere pentru ceea ce se întâmplă în incinta spălătoriei și nu au să acopere prejudiciul cauzat.

Administrația spălătoriei au spus că trebuie să ne lămurim direct cu angajații spălătoriei, dar să nu avem așteptări în recuperarea prejudiciului deoarece la acest post sunt angajate persoane fără studii, cu un salariu foarte mic, care nu o să fie capabili să repare prejudiciul cauzat.

Ulterior am aflat că angajatul spălătoriei care manevrează automobilul în interiorul spălătoriei nu are permis de conducere”, a scris femeia.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, a confirmat incidentul.

În rezultatul acțiunilor Poliției a fost stabilită identitatea suspectului, este vorba de un tânăr de 23 de ani, care a fost reținut pentru 72 de ore.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală conform articolului 192 din Codul penal – Răpire de automobil.

Pentru fapta dată, făptașul riscă o amendă de până la 67.500 de lei sau închisoare pe un termen de până la trei ani.

In this article