Un angajat al Ocolului Silvic din Soroca a fost reținut de ofițerii CNA

Un angajat al Ocolului Silvic din Soroca a fost reținut de ofițerii CNA pentru trafic de influență.  Potrivit informației, acesta ar fi promis să favorizeze un candidat la...

Un angajat al Ocolului Silvic din Soroca a fost reținut de ofițerii CNA pentru trafic de influență. 

Potrivit informației, acesta ar fi promis să favorizeze un candidat la obținerea permisului de conducere prin influențarea membrilor comisii de examene.

Pentru serviciile sale acesta a pretins și primit 500 de euro de la un bărbat care urma să ridice permisul de categoria ”B”.

Totodată CNA a făcut publică o discuție dintre angajatul Ocolului Silvic și persoana care a apelat la serviciile acestuia în care se aude cum acesta îi confirmă suma pentru obținerea permisului.

Ca urmare, astăzi, 29 ianuarie, ofițerii CNA și procurorii din cadrul Procuraturii mun. Bălți au desfășurat percheziții în automobilul și domiciliul bănuitului, iar în urma acțiunilor de urmărire penală acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

Cazul este cercetat în continuare, sub conducerea procesuală a procurorilor, pentru stabilirea întregului cerc de suspecți.

In this article