Trei moldoveni, descoperiți de polițiștii de frontieră cu acte false

Angajații Poliției de Frontieră au inițiat cercetări pe numele a trei persoane care au prezentat permise de conducere falsificate la trecerea frontierei Republicii Moldova. Potrivit Poliției de Frontieră,...

Angajații Poliției de Frontieră au inițiat cercetări pe numele a trei persoane care au prezentat permise de conducere falsificate la trecerea frontierei Republicii Moldova.

Potrivit Poliției de Frontieră, în punctul de trecere a frontierei Leușeni, un moldovean în vârstă de 26 de ani, pasagerul rutei București-Chișinău, a fost depistat cu un permis de conducere falsificat.

Ilegalitatea a fost deconspirată în cadrul controlului de nivelul II. Potrivit declarațiilor tânărului, el și-a cumpărat permisul în Portugalia, contra sumei de 1.000 de euro.

Un alt caz a avut loc în punctul de trecere a frontierei Costești unde, printre pasagerii unei curse care pleca spre Berlin, oamenii legii au identificat o persoană care avea asupra sa un permis de conducere falsificat. Acesta ar fi fost eliberat de către autoritățile din Belarus.

De asemenea, la vama Sculeni, în linia a II-a de control a trecut un alt conațional în vârstă de 44 de ani, pasager al rutei care se deplasa din Italia. Acesta avea cu sine un permis de conducere românesc, cu semne vădite de falsificare. În cadrul audierilor, moldoveanu a comunicat că oferise 300 de euro pentru a intra în posesia documentului în cauză.

Cercetările pe incidente sunt continuate de către polițiștii de fronteră sub aspectul comiterii unei infracțiuni.

In this article