La sfârșit de an, șefa statului a înmânat mai multe distincții de stat

Președinta Maia Sandu a conferit, astăzi, distincții mai multor angajați din domeniul educației, sănătății, administrației publice locale și centrale, mai multor sportivi, oameni de afaceri, dar și victimelor...

Președinta Maia Sandu a conferit, astăzi, distincții mai multor angajați din domeniul educației, sănătății, administrației publice locale și centrale, mai multor sportivi, oameni de afaceri, dar și victimelor deportărilor. Distincțiile au fost oferite în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de statul Republica Moldova și a înaltei măiestriei profesionale.

Președinta le-a mulțumit celor prezenți că, prin activitatea lor și prin rezultatele obținute, aduc un aport considerabil pentru dezvoltarea țării: „Mă bucur că, în toate regiunile, există oameni care contribuie la binele comun ca să construim o țară în care se trăiește mai bine, o țară în care există siguranță pentru cetățeni”.

Șefa statului a mai adăugat că toți cei prezenți la ceremonia de înmânare a distincțiilor demonstrează cât de mult talent avem, dedicație, cât de multă omenie avem în societatea noastră, or este important să recunoaștem și să apreciem această dedicație, această contribuție la binele comun.

In this article