Transportul public din Capitală care nu corespunde criteriilor tehnice va fi scos din circuit

Începând cu 1 octombrie până pe 14 octombrie curent se va face testarea tehnică la autovehiculele autorizate pentru transportul auto de călători pe rutele municipale, transmite Breaking News...

Începând cu 1 octombrie până pe 14 octombrie curent se va face testarea tehnică la autovehiculele autorizate pentru transportul auto de călători pe rutele municipale, transmite Breaking News cu referire la CURENTUL.

O dispoziție în acest sens a fost semnată de Primarul General interimar al Capitalei, Adrian Talmaci.

Verificarea stării tehnice a autobuzelor și microbuzelor, a aspectului estetic interior și exterior, a echipării acestora, cât și amplasarea și fixarea banchetelor se va efectua în strictă conformitate cu prevederile regulilor de testare a autovehiculelor și remorcile acestora.

Testarea tehnică va fi efectuată la stațiile de testare tehnică din mun. Chișinău, autorizate de MEI.

Administratorii rutelor municipale vor pregăti listele unităților de transport ce urmează a fi testate și vor organiza prezentarea transportului.

Direcția generală transport public și căi de comunicație va prezenta până la 30 noiembrie 2019 rezultatele și va interzice exploatarea pe rutele municipale a autovehiculelor care nu au susținut testarea tehnică sau mijloacele de transport necorespunzătoare.

In this article


Join the Conversation