Traficul va fi suspendat în weekend în perimetrul PMAN

De mâine dimineața și pe tot parcursul weekendului, circulația rutieră va fi suspendată pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt în zona Pieței Marii Adunări Naționale. Decizia a...

De mâine dimineața și pe tot parcursul weekendului, circulația rutieră va fi suspendată pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt în zona Pieței Marii Adunări Naționale. Decizia a fost luată în legătură cu organizarea de către autoritățile centrale a Adunării ”Moldova Europeană”. Traficul va fi reluat abia în dimineața de luni, 22 mai.

Regia Transport Electric Chișinău și Parcul Urban de Autobuze anunță, în acest sens, că, în weekend, troleibuzele și autobuzele, care traversează PMAN, vor fi redirecționate pe străzile adiacente.

Astfel, troleibuzele de pe liniile nr. 1, 4, 5, 8 și 22 vor circula pe str. București , iar ruta nr. 34 va fi redirecționată, la fel, pe str. București în direcția Centru, iar spre Trușeni – pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. V. Alecsandri – str. Bucuresti.

Iar autobuzele nr. 9, 26 și 46, în direcția Botanica și Rîșcani, vor ocoli PMAN fiind redirecționate pe str. Bănulescu-Bodoni, M. Kogălniceanu, Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit, iar ruta nr. 5 de pe str. Bănulescu-Bodoni pe str. Columna, V. Alecsandri, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Și autobuzele nr. 9, 11, 46, în direcția Buiucani, de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt vor fi redirecționate pe str. Al. Pușkin, Alexandru cel Bun, Bănulescu-Bodoni, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii Capitalei pentru incomoditățile create.

In this article