Traficul rutier în perimetrul PMAN va fi suspendat parțial în weekend

Primăria Municipiului Chișinău informează că se sistează circulația rutieră pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și str. A. Pușkin, începând cu...

Primăria Municipiului Chișinău informează că se sistează circulația rutieră pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și str. A. Pușkin, începând cu ora 08:00, pe data de 20 mai curent, până pe data de 22 mai 2023, ora 06:00.

Măsura a fost luată în legătură cu organizarea și desfășurarea Adunării Naționale „Moldova Europeană”, organizată de către Guvernul Republicii Moldova.

Astfel, în perioada menționată, transportul public (troleibuze, autobuze, microbuze), care traversează Piața Marii Adunări Naționale, va fi redirecționat pe străzile adiacente, după cum urmează:

Troleibuze

Rutele nr. 1, 4, 5, 8 și 22 vor circula pe str. București (tur-retur);

Ruta nr. 34: spre Centru – pe str. București, iar spre Trușeni – pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. V. Alecsandri – str. București.

Autobuze

Spre sectoarele Botanica/Râșcani

Rutele nr. 9, 26 și 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Bănulescu-Bodoni, M. Kogălniceanu, Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

Ruta nr. 5: de pe str. Bănulescu-Bodoni pe str. Columna, V. Alecsandri, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Spre sectorul Buiucani

Rutele nr. 9, 11, 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, Alexandru cel Bun, Bănulescu-Bodoni, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create.

In this article