Tânără șantajată cu poze intime. Făptașul, reținut în flagrant

Polițiștii au curmat activitatea infracțională a unui tânăr care, prin acțiuni de șantaj, a amenințat o tânără de 18 ani din capitală cu răspândirea pe rețelele sociale a...

Polițiștii au curmat activitatea infracțională a unui tânăr care, prin acțiuni de șantaj, a amenințat o tânără de 18 ani din capitală cu răspândirea pe rețelele sociale a unui video în care aceasta apare în ipostaze intime.

Poliția a fost sesizată de victimă. Oamenii legii au stabilit că întâlnirea între cei doi a avut loc la 1 decembrie, când suspectul, fără consimțământul victimei, a efectuat înregistrări video și fotografii în care aceasta apare în ipostaze intime.

Ulterior, pe o rețea de socializare, victima a primit printr-un mesaj un video cu ea, iar pentru a nu apărea public i s-a cerut 3000 de lei.

Polițiștii au reținut suspectul de 20 de ani, în momentul când fata i-a transmis banii.

Tânărul, originar din Fălești, a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Conform legii penale riscă de la 5 la 7 ani de închisoare cu amendă de la 42 500 la 67 500 de lei.

Acțiunile au fost realizate de polițiștii de la Botanica, sub conducerea procurorilor Procuraturii mun. Chișinău- Oficiul Botanica.

 

In this article