Tânăr de 27 de ani, condamnat la opt ani de închisoare pentru hărțuire și viol

Un tânăr de 27 ani a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru hărțuire sexuală, viol și huliganism. Decizia a fost luată și anunțată de către magistrații...

Un tânăr de 27 ani a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru hărțuire sexuală, viol și huliganism.

Decizia a fost luată și anunțată de către magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, la data de 2 septembrie.

Potrivit informației, totul s-a întâmplat în seara zilei de 22 august 2021, în sectorul Râșcani al Capitalei.

Tânărul, fiind în stare de ebrietate alcoolică, a încălcat grosolan ordinea publică, după care s-a apropiat de o persoană de gen feminin, unde prin constrângere a început să o atingă indecent pe diferite părți ale corpului, astfel săvârșind acțiuni de hărțuire sexuală în privința acesteia.

La fel, persoanei condamnate i s-a incriminat și săvârșirea unui viol, produs în decembrie 2021, într-un apartament din sectorul Buiucani al Capitalei, unde prin constrângere fizică și psihică asupra unei persoane de gen feminin a întreținut cu ultima un raport sexual forțat.

În cele din urmă, pentru toate faptele săvârșite, acesta își va petrece următorii opt ani în detenție, iar pe lângă asta, instanța de judecată a dispus încasarea din contul inculpatului în beneficiul celor două părți vătămate a prejudiciului moral cauzat în mărime de 20.000 de lei și, respectiv, 50.000 de lei.

In this article