A urcat beat la volan punând în pericol viața și sănătatea participanților la trafic

În această dimineață, în timp ce se aflau la supravegherea siguranței circulației rutiere, polițiștii din Fălești au observat un automobil de marca „Hyundai”, care se deplasa haotic pe...

În această dimineață, în timp ce se aflau la supravegherea siguranței circulației rutiere, polițiștii din Fălești au observat un automobil de marca „Hyundai”, care se deplasa haotic pe o stradă din oraș.

Imediat polițiștii au intervenit și au stopat automobilul, la volan se afla un bărbat de 43 de ani, originar din raionul Glodeni.

În timpul discuției, oamenii legii au simțit un miros puternic de alcool. Fiind supus testării alcoolscopice, rezultatul a arătat o concentrație de 1.36 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. 

Conducătorul auto este documentat pentru conducerea unității de transport în stare de ebrietate cu grad avansat, fiindu–i pornit un proces penal, iar automobilul a fost ridicat și dus la parcarea specială conform procedurii.

Îndemnăm repetat șoferii să nu neglijeze regulile de circulație, să nu urce în stare de ebrietate la volan și să țină cont de indicatoarele rutiere, pentru a nu pune în pericol atât propria viață cât și a celorlalți participanți la traficul rutier.

In this article