Tânăr cu dublă cetățenie depistat la Aeroportul Chișinău cu țigări pentru transport clandestin

Astăzi, 15 aprilie 2024, autoritățile de frontieră au reușit să intervină în tentativa unui tânăr cu dublă cetățenie (MDA/ROU) de a introduce clandestin țigări în Marea Britanie. Echipa...

Astăzi, 15 aprilie 2024, autoritățile de frontieră au reușit să intervină în tentativa unui tânăr cu dublă cetățenie (MDA/ROU) de a introduce clandestin țigări în Marea Britanie. Echipa comună formată din polițiști de frontieră și funcționari vamali l-a depistat în timpul unui control de securitate la Aeroportul Internațional Chișinău.

În cadrul verificărilor pentru zborul „Chișinău-Londra”, suspiciuni au apărut cu privire la bagajul de cală al unui bărbat în vârstă de 21 de ani. Ca urmare, acesta a fost supus unui control adițional, iar autoritățile au descoperit 170 de pachete de țigări ascunse în bagaj, destinate transportului ilegal.

Țigările au fost confiscate, iar tânărul este în prezent supus sancțiunilor contravenționale conform prevederilor articolului 43¹, alin. (10) din Codul Contravențional al Republicii Moldova.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article