Apel pentru acțiune înainte de Paștele Blajinilor: Curățarea mormintelor în cimitirele din capitală

În cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale, Ludmila Boțan, șef al Î.M. „Combinatul Servicii Funerare”, a îndemnat cetățenii să acționeze rapid pentru curățarea mormintelor în cimitirele din capitală...

În cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale, Ludmila Boțan, șef al Î.M. „Combinatul Servicii Funerare”, a îndemnat cetățenii să acționeze rapid pentru curățarea mormintelor în cimitirele din capitală înainte de apropiata sărbătoare a Paștelui Blajinilor:
„Îndemnăm cetățenii să se grăbească să desfășoare activitățile de salubrizare a mormintelor pe teritoriile cimitirelor din capitală pentru că, în preajma sărbătorii Paștele Blajinilor, va fi interzis accesul transportului privat pe teritoriile acestora”.

În ultima săptămână dinaintea sărbătorii Paștele Blajinilor, va fi restricționat accesul transportului privat, în legătură cu executarea de către serviciile de profil a lucrărilor de evacuare a deșeurilor acumulate pe durata campaniei de salubrizare.
“Pe parcursul săptămânii precedente angajații Î.M. „Combinatul Servicii Funerare” au evacuat 240 m3 de deșeuri solide, dintre care suplimentar 24 m3 au fost evacuate în ziua de sâmbătă când s-a înregistrat un flux sporit de vizitatori pe teritoriile cimitirelor”, a declarat Ludmila Boțan.

In this article