Suspectați că ar fi sustras bunuri de peste hotare și le-ar fi introdus în țară prin contrabandă. Doi bărbați cercetați penal

Ceasuri de lux, sute de perechi de ochelari de preț fără acte de proveniență,  droguri, telefoane mobile, înscrisuri de ciornă, dar și două pistoale „KUZEY-911 SX” și ,,OSA” deținute...

Ceasuri de lux, sute de perechi de ochelari de preț fără acte de proveniență,  droguri, telefoane mobile, înscrisuri de ciornă, dar și două pistoale „KUZEY-911 SX” și ,,OSA” deținute ilegal au fost depistate și ridicate de polițiștii de investigație  de la domiciliile a doi bărbați din  Chișinău. Bunurile ar fi fost sustrase de suspecți din țările europene și introduse în  Moldova prin contrabandă.

 

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de polițiști și procurori s-a stabilit că suspecții de 26 și, respectiv 30 de ani, ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt din case de lux și magazine.

 

Bărbații sunt cercetați în libertate, iar bunurile au fost ridicate și urmează a fi stabilită valoarea și proveniența acestora pentru calificarea acțiunilor criminale. De asemenea urmează să fie efectuată expertiza informațională și chimică.

 

Acțiunile de documentare sunt  desfășurate de ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a INI și procurorii PCCOCS.

In this article