Atacuri cu rachete asupra regiunilor Zaporizhzhia şi Dnipropetrovsk

Oficialii ucraineni au raportat atacuri cu rachete ruseşti asupra regiunii Dnipropetrovsk, situată în centrul-estul ţării, şi asupra regiunii Zaporizhzhia, situată în sudestul ţării, miercuri, provocând pagube importante în...

Oficialii ucraineni au raportat atacuri cu rachete ruseşti asupra regiunii Dnipropetrovsk, situată în centrul-estul ţării, şi asupra regiunii Zaporizhzhia, situată în sudestul ţării, miercuri, provocând pagube importante în oraşul Zaporizhzhia.

Atacuri cu rachete asupra regiunilor Zaporizhzhia şi Dnipropetrovsk Armata rusă a lansat miercuri patru rachete de croazieră asupra Zaporizhziei, se arată într-o declaraţie a Consiliului Regional Zaporizhzhia. Una dintre rachete a fost doborâtă de apărarea antiaeriană a oraşului, a adăugat acesta.

Într-o actualizare, consiliul a adăugat că cel puţin o persoană a fost ucisă şi alte trei au fost rănite şi că 62 de clădiri au fost avariate în zonele rezidenţiale ale oraşului.

Într-o declaraţie separată miercuri, Valentyn Reznichenko, şeful administraţiei militare regionale din Dnipropetrovsk, a declarat că au existat alarme constante de raid aerian în timpul nopţii.

“Inamicul a tras trei rachete spre Kryvyi Rih în această dimineaţă”, a declarat Reznichenko. “O întreprindere industrială a fost lovită. Există distrugeri grave. Suntem în curs de clarificare a informaţiilor privind victimele”.

In this article