PSRM, la întrevederea cu ambasadorul Turciei: Reținerea lui Igor Dodon este doar primul pas spre lichidarea opoziției

PSRM este convins de faptul că autoritățile au decis să organizeze o represiune politică împotriva celui mai popular politician de opoziție din Moldova, acesta fiind doar primul pas...

PSRM este convins de faptul că autoritățile au decis să organizeze o represiune politică împotriva celui mai popular politician de opoziție din Moldova, acesta fiind doar primul pas spre lichidarea opoziției. Despre aceasta conducerea partidului l-a informat pe Ambasadorul Republicii Turcia în Republica Moldova, Gürol Sökmensüer, în cadrul unei întrevederi oficiale, care a avut loc la sediul PSRM.

Părțile au discutat mai multe chestiuni legate de colaborarea moldo-turcă, în special în domeniul comercial, economic și umanitar. În altă ordine de idei, reprezentanții Partidului Socialiștilor l-au informat pe diplomatul turc despre ultimele evenimente legate de reținerea fostului președinte al Moldovei, Igor Dodon, împotriva căruia regimul a adus acuzații. Recent, Partidul Socialiștilor s-a adresat șefilor mai multor misiuni diplomatice de la Chișinău cu un apel de a-și expune poziția vizavi de evenimentele din țara noastră.

In this article