SURSE// Ceartă în PAS după prezentarea listei pentru parlamentare. Se vor face modificări

Surse din cadrul Partidului PAS, ne-au comunicat că după ce a fost prezentată lista pentru alegerile parlamentare anticipate, în interiorul Partidului s-au creat divergențe. Astfel, lista care a...

Surse din cadrul Partidului PAS, ne-au comunicat că după ce a fost prezentată lista pentru alegerile parlamentare anticipate, în interiorul Partidului s-au creat divergențe. Astfel, lista care a fost prezentată astăzi cu mult fast, va suferi modificări în privința candidaților.

Atât Igor Grosu, cât și Natalia Gavriliță au insistat ca în listă să fie incluse persoane apropiate lor, iar mai multe echipe locale s-au declarat nemulțumite de faptul că la formarea listei au fost promovați oameni care nu au muncit în campaniile electorale trecute, dar și oameni care nu sunt membri de partid.

Sursa ne-am comunicat că în zilele apropiate, lista urmează a fi modificată pentru a nu crea conflicte majore în interiorul partidului, fapt ce îl dezavantajează pe președintele PAS, Igor Grosu.

Menționăm că anterior, când începuse formarea listei, Partidul PAS a suferit din nou o ceartă pe interior, mai mulți membri acuzându-l pe Igor Grosu că ar transforma partidul într-un ONG. Atunci, conflictul a degenerat între Mihai Popșoi și liderul Partidului. Ulterior, lista a fost modificată.

In this article