Subiectele de discuție în cadrul întâlnirii Președintelui Dodon cu ministrul Apărării, Victor Gaiciuc

Statul trebuie să asigure o protecție socială mai mare militarilor Armatei Naționale. Acesta a fost mesajul subliniat de șeful statului, Igor Dodon, Comandantul Suprem al Forțelor Armate, adresat...

Statul trebuie să asigure o protecție socială mai mare militarilor Armatei Naționale. Acesta a fost mesajul subliniat de șeful statului, Igor Dodon, Comandantul Suprem al Forțelor Armate, adresat ministrului Apărării, Victor Gaiciuc, cu care a avut joi o întâlnire, transmite BreakingNews.md

Președintele țării a accentuat importanța creșterii nivelului de protecție socială a militarilor, inclusiv prin asigurarea cu locuințe a celor care îndeplinesc serviciul militar pe bază de contract.

Igor Dodon a discutat cu Gaiciuc și despre disciplina în armată. Comandantul Suprem a constatat, cu satisfacție, lipsa incidentelor și a încălcărilor grave.

Președintele țării i-a recomandat ministrului Apărării să țină sub control personal chestiunea cu privire la protecția socială a veteranilor. Șeful statului a atras atenția și asupra necesității realizării tuturor acțiunilor planificate cu prilejul aniversării a 75-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

In this article


Join the Conversation