Stăuceni: Un poliţist ingenios, surprins cu radarul urcat într-o clădire

Ieri, 20 aprilie, poliţia din Moldova atenţiona şoferii că va desfăşura un adevărat maraton de radare pe traseele ţării şi că acestea vor fi prezente peste tot. Se...

Ieri, 20 aprilie, poliţia din Moldova atenţiona şoferii că va desfăşura un adevărat maraton de radare pe traseele ţării şi că acestea vor fi prezente peste tot.

Se pare că poliţiştilor le-a fost dată mână liberă şi la ingeniozitate, întrucât astăzi un poliţist din Chişinău a fost surprins stând cu radarul de la înălţimea unei clădiri în construcţie de pe traseul M2 din perimetrul localităţii Stăuceni, municipiul Chişinău, transmite breakingnews.md cu referire la piațaauto.md.

Acesta a urcat la etajul superior al construcţiei şi chiar dacă edificiul nu avea încă o perete sau cel puţin o balustradă, poliţistul s-a apropiat destul de mult de marginea acesteia, ţintind spre şoferii care nu se aşteptau să fie vizaţi de un radar dintr-o asemenea poziţie. În Stăuceni, pe această porţiune de drum, banda de mijloc şi din stânga au limită de viteză de 70 km/h, în timp ce banda dreaptă are limită de 50 km/h.

Vezi totul în video-ul scurt de mai jos, filmat de un trecător de cealaltă parte a drumului.

In this article