Sportivii medaliați la Campionatului European de Box Under – 22, felicitați de către secretarul de stat

Astăzi, 20 martie, secretarul de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, i-a primit în vizită pe sportivii Dorin Bucșa și Alexandru Paraschiv, medaliați cu argint și bronz...

Astăzi, 20 martie, secretarul de stat al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, i-a primit în vizită pe sportivii Dorin Bucșa și Alexandru Paraschiv, medaliați cu argint și bronz la Campionatului European de Box Under – 22, precum și pe antrenorii Igor Untilă, Alexandru Paraschiv și  reprezentatul Federației de box din Republica Moldova Anatolie Kaigorodov, transmite Breaking News.

Secretarul de stat în domeniul tineretului și sportului, Radu Rebeja, i-a felicitat pe sportivi și pe antrenori dorindu-le succese remarcabile în continuare. Pentru rezultatele deosebite obținute la Campionatului European de Box Under – 22, precum și pentru promovarea imaginii Republicii Moldova pe arena sportivă internațională, oficialul le-a înmânat sportivilor diplomele de onoare ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Amintim că în perioada 7-18 martie, în orașul Vladikavkaz, Federația Rusă, a avut loc Campionatul European de Box Under – 22, la care au participat 35 de țări. Republica Moldova a fost reprezentată de 8 boxeri. Dorin Bucșa (cat. 60 kg) a obținut medalia de argint, iar Alexandru Paraschiv (cat. 64 kg) a cucerit medalia de bronz.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării adresează felicitări sportivilor și antrenorilor, dorindu-le succese și rezultate răsunătoare.

In this article


Join the Conversation