Spălătoriile auto din țară, s-au ales cu sacțiuni în sumă de 574 mii lei

Serviciul Fiscal de Stat desfășoară cu regularitate acțiuni de specialitate menite să conformeze contribuabilii din toate domeniile economiei. Astfel, pe parcursul anului 2018 nu au rămas fără monitorizare...

Serviciul Fiscal de Stat desfășoară cu regularitate acțiuni de specialitate menite să conformeze contribuabilii din toate domeniile economiei.

Astfel, pe parcursul anului 2018 nu au rămas fără monitorizare nici agenții economici care prestează servicii de spălare a autoturismelor, transmite Breaking News cu referire la democracy.md.

Pe parcursul anului 2018 au fost identificați 190 de contribuabili – spălătorii auto cu grad de risc sporit de abateri fiscale – de pe întreg teritoriul țării care au fost supuși vizitelor fiscale și controalelor fiscale operative. Verificările s-au desfășurat în două etape (prima și a doua jumătate a anului).

În rezultatul acțiunilor desfășurate, angajații SFS au stabilit 83 de încălcări fiscale și 75 de încălcări contravenționale, per total aplicând sancțiuni în sumă de 574 mii lei.

In this article


Join the Conversation