Slusari: Lidera PAS, Maia Sandu, ar trebui să-şi exprime deschis sprijinul pentru Andrei Năstase, la alegerile prezidenţiale din acest an

Lidera PAS, Maia Sandu, ar trebui să-şi exprime deschis sprijinul pentru Andrei Năstase, la alegerile prezidenţiale din acest an. Declaraţia aparţine vicepreşedintelui PPDA, Alexandru Slusari, şi a fost...

Lidera PAS, Maia Sandu, ar trebui să-şi exprime deschis sprijinul pentru Andrei Năstase, la alegerile prezidenţiale din acest an. Declaraţia aparţine vicepreşedintelui PPDA, Alexandru Slusari, şi a fost făcută în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4.

„Sub aspect moral, ţinând cont de pasul care l-a făcut Andrei Năstase în 2016, şi nu doar Andrei Năstase, dar tot partidul. Sub aspectul etic şi din filosofia că noi suntem altfel, probabil ar fi un gest frumos din partea Maiei Sandu să îl sprijine pe Andrei Năstase şi pe Platforma DA în această cursă prezidenţială. Dar după ceea ce am văzut patru ani în politică, mă face să nu fiu optimist în aşteptarea unui asemenea gest”, a declarat Alexandru Slusari.

Alexandru Slusari s-a referit şi la ultimele sondaje de opinie, în care lidera PAS, Maia Sandu, îl surclasează pe colegul său din PPDA, Andrei Năstase.

„Mi se pare că cineva se îmbată cu apă rece. Nu cred că analiza de dimineaţă şi până seară a sondajelor este cea mai bună metodă, cea mai bună abordare politică”, a mai spus Alexandru Slusari.

In this article