Situaţia la frontieră, în ultimele 24 de ore

În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul...

În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat următoarele acțiuni ilegale, transmite Breaking News.

– cinci încălcări a regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere;

– șase cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova;

– o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat;

– șase conducători auto au ignorat regulile de folosire a vinietelor;

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 59 864 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 35 089 a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

La ora actuală toate punctele de trecere activează în regim normal.

În perioada minivacanței, prilejuită de sărbătoarea de 9 MAI, angajații Poliției de Frontieră vor fi antrenați continuu în aplicarea celor mai eficiente măsuri de fluidizare a traficului transfrontalier, menite să simplifice procedurile de control, să evite aglomerările și să ofere o stare de confort călătorilor.

In this article


Join the Conversation