Și-a înjunghiat vecinul și s-a aruncat în fântână

Un bărbat din Ialoveni și-a înjunghiat vecinul cu un cuțit și a fugit de la fața locului. Acesta s-a aruncat ulterior într-o fântână, însă a fost depistat și...

Un bărbat din Ialoveni și-a înjunghiat vecinul cu un cuțit și a fugit de la fața locului. Acesta s-a aruncat ulterior într-o fântână, însă a fost depistat și salvat de oamenii legii. Victima a ajuns la spital în stare gravă.

Potrivit oamenilor legii, astăzi, în jurul orei 12:40, Poliția din Ialoveni a fost sesizată despre înjunghierea unui bărbat în plină stradă în localitatea Cigârleni.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că un bărbat în vârstă de 52 de ani, în urma unui conflict cu vecinul său, a fost înjunghiat de două ori cu un cuțit. Ulterior, făptașul a fugit într-o direcție necunoscută.

În scurt timp, polițiștii au depistat bărbatul. Acesta s-a aruncat într-o fântână, fiind în cele din urmă salvat. La fața locului a fost solicitată și ambulanța.

Totodată, bărbatul înjunghiat a fost transportat la spital în stare gravă.

Pe caz a fost pornit un proces penal pentru tentativă de omor. Potrivit legislației în vigoare, această infracțiune se pedepsește cu închisoare de până la 15 ani.

In this article