Și-a bătut soția cu ciocanul în cap

Un bărbat din satul Volintiri, raionul Ștefan Vodă, a fost condamnat la o pedeapsă sub formă de muncă neremunerată în folosul comunității pe un termen de 100 ore...

Un bărbat din satul Volintiri, raionul Ștefan Vodă, a fost condamnat la o pedeapsă sub formă de muncă neremunerată în folosul comunității pe un termen de 100 ore după ce și-a bătut soția cu ciocanul în cap. Sentința a fost pronunțată zilele trecute de magistrații Judecătoriei Căușeni, sediul Ștefan Vodă.

Potrivit materialelor cauzei, în noaptea spre 5 februarie 2021, între pensionar și soția sa s-a iscat un conflict, în urma căruia inculpatul a luat un ciocan și a lovit soția în regiunea capului, provocându-i plăgi contuze. Victima a reușit să apeleze la vecina care a chemat Ambulanța și Poliția.

În cadrul audierii, acesta și-a recunoscut integral vina, menționând că îi pare rău de cele comise.

„Ținând cont de caracteristica inculpatului de la locul de trai și de faptul că el, anterior, nu a comis careva infracțiuni sau contravenții, ținând cont că inculpatul este în etate, instanța de judecată consideră necesar de a-i stabili inculpatului pedeapsă sub formă de muncă neremunerată în folosul comunității”, se arată în hotărârea instanței.

Totodată, acesta este obligat să achite 320 lei drept cheltuieli de judecată.

In this article