Șeful statului se va întâlni, la Strasbourg, cu secretarul general al Consiliului Europei

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va participa, săptămâna aceasta, la lucrările sesiunii de iarnă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), transmite Breaking News. La Strasbourg, șeful statului...

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va participa, săptămâna aceasta, la lucrările sesiunii de iarnă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), transmite Breaking News.

La Strasbourg, șeful statului va susține, miercuri, un discurs de la tribuna forului european. Președintele moldovean va răspunde la întrebările deputaților parlamentelor naționale delegați în APCE.

De asemenea, Igor Dodon, va avea întrevederi cu mai mulți oficiali europeni, printre care cu Secretarul General al Consiliului Europei, Marija Pejcinovic Buric, președintele Comisiei Europene pentru Democrație prin Drept, Gianni Buquicchio, ambasadori acreditați la Strasbourg.

Sesiunea de iarnă a APCE se va desfășura în perioada 27-31 ianuarie. În cadrul acestei sesiuni urmează a fi ales un nou Președinte al APCE.

In this article


Join the Conversation