Ceban, despre dosarul de la ANI: Suntem în litigiu, Maia Sandu face presiuni asupra judecătorilor ca să fie dat un verdict împotriva mea

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a reamintit că dosarul inițiat la Agenția Națională de Integritate este unul fabricat la comanda reprezentanților PAS. Edilul susține că, în prezent, litigiul continuă...

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a reamintit că dosarul inițiat la Agenția Națională de Integritate este unul fabricat la comanda reprezentanților PAS. Edilul susține că, în prezent, litigiul continuă și că dispune de informații că șefa statului face ingerințe pentru a fi luată o decizie împotriva sa.

„Este un dosar fabricat la comanda celor de la PAS. Șeful de la ANI a fost numit tocmai ca să-mi croiască mie un dosar. Suntem în instanța de judecată, dar din ultimele informații pe care le-am primit, inclusiv doamna președinte Maia Sandu pune presiune pe acei judecători ca să ia o decizie împotriva mea. Ideea finală este să fiu lipsit de mandat integral. Adică să fie întrerupt mandatul și dreptul de a candida la funcția de primar. Îi supără că rezultatele noastre sunt net superioare rezultatelor lor pe țară”, a declarat Ion Ceban în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Edilul speră totuși la integritatea judecătorilor, mai ales că sunt multe alte situații similare unde s-a dat câștig de cauză celor atacați nefondat de către autorități.

In this article