Secretarul de stat al Franței, va efectua o vizită la Chișinău

Urmare dialogului inițiat de către ministrul afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu, în cadrul discuțiilor purtate la Paris pe data de 13 iunie 2019, secretarul de stat...

Urmare dialogului inițiat de către ministrul afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu, în cadrul discuțiilor purtate la Paris pe data de 13 iunie 2019, secretarul de stat pentru afaceri europene al Republicii Franceze, Amélie de Montchalin, va efectua o vizită în Republica Moldova în perioada 12-13 septembrie 2019, transmite Breaking News.

Agenda vizitei va include consultări cu Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, întrevederi cu Președintele Igor Dodon, dna Prim-ministru Maia Sandu, precum și cu Vice-președinții Parlamentului Republicii Moldova.

Reprezentanții mass-media sunt invitați la conferința de presă comună a ministrului afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu, cu secretarul de stat pentru afaceri europene al Franței, Amélie de Montchalin, pe 13 septembrie 2019, la 11:30, în incinta MAEIE.

În aceeași zi, la orele 12:00, la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova (str. M. Kogălniceanu 67, sala 216), ministrul Nicu Popescu și secretarul de stat, Amélie de Montchalin, vor avea o întâlnire cu peste 220 de studenți francofoni din universitățile din Chișinău, în cadrul căreia vor fi discutate aspecte ale relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea Europeană și Franța. Evenimentul este deschis pentru participarea reprezentanților mass-media.

In this article


Join the Conversation