Scandal la ușa bisericii înalțată pe teritoriul grădiniței 150 din capitală

A fost, din nou, scandal la ușa bisericii înalțată pe teritoriul grădiniței 150 din capitală. Mai multe persoane au încercat să intre în lacaș, unde se oficia slujba,...

A fost, din nou, scandal la ușa bisericii înalțată pe teritoriul grădiniței 150 din capitală. Mai multe persoane au încercat să intre în lacaș, unde se oficia slujba, iar enoriașii și preotul le-au luat la rost.

Conflictul a izbucnit când mai mulți părinți au încercat să intre în biserică unde se oficia slujbe. Inițial, câțiva enoriași au încercat să-i dea pe oameni afară, iar ulterior a ieșit și preotul, care a devenit agresiv.

Imaginile au fost publicate pe internet de reprezentanții asociației “Parinți Solidari”. In mesajul postarii scrie că, în ultimele luni, aceștia s-au adresat de mai multe ori autorităților de la primărie și au cerut ca slujbele sa nu mai fie oficiate, iar lucrările de construcție a bisericii să fie stopate.

Biserica din curtea grădiniței a ajuns în atenția autorităților dupa ce mai mulți părinți au postat imagini pe rețelele de socializare cu slujbele care se oficiau acolo.

In this article


Join the Conversation