Sărbătoare în familia prezidențială. Igor Dodon împlinește, astăzi, 45 de ani

Președintele țării, Igor Dodon, împlinește astăzi 45 de ani. Cu acest prilej, speakerul Zinaida Greceanîi i-a adresat un mesaj de felicitare. «Cu cele mai sincere și cele mai...

Președintele țării, Igor Dodon, împlinește astăzi 45 de ani. Cu acest prilej, speakerul Zinaida Greceanîi i-a adresat un mesaj de felicitare.

«Cu cele mai sincere și cele mai bune gânduri adresez, astăzi, Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, felicitări alese prilejuite de Ziua de Naștere. Este o ocazie fericită de a reitera sentimentele mele de respect profund și recunoștință pentru colaborarea frumoasă și productivă pe care o avem de-a lungul anilor și care m-a convins ferm, în toată această perioadă, că sunteți un coleg de nădejde și un prieten adevărat.

Vă urez, stimate Domnule Președinte, succese continue în importanta funcție pe care o exercitați cu demnitate în interesul poporului Republicii Moldova. Vă asigur de întreaga noastră susținere în eforturile de edificare a unui stat de drept prosper, în care cetățenii să trăiască în siguranță și bunăstare.

Împreună cu Dumneavoastră, vom putea realiza tot ceea ce ne-am propus ca să schimbăm viața cetățenilor țării noastre în bine. Să aveți pe această cale susținere, înțelegere și putere!

Profit de acest plăcut prilej pentru a adresa cordiale urări de bine, sănătate și fericire familiei Dumneavoastră frumoase, care Vă oferă sprijin puternic în toate momentele vieții.

La Mulți Ani, stimate Domnule Președinte!», a scris Greceanîi.

In this article


Join the Conversation