Reținut în flagrant delict într-un depozit din comuna Stăuceni

Un tânăr în vârstă de 29 ani, locuitor a capitalei, a fost reținut în flagrant delict pentru tentativă de furt din depozitul amplasat în comuna Stăuceni. Acesta a...

Un tânăr în vârstă de 29 ani, locuitor a capitalei, a fost reținut în flagrant delict pentru tentativă de furt din depozitul amplasat în comuna Stăuceni. Acesta a fost a escortat la Inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor, transmite Breaking News.

În cadrul acțiunilor procesual penale polițiștii au stabilit că tânărul la finele lunii decembrie 2018, a mai comis un furt din depozitul dat, de unde a sustras mijloace bănești în sumă de  60 287 lei. Fiind audiat individul și-a recunoscut vinovăția. E de menționat faptul că anterior acesta a mai fost atras la răspundere penală, pentru infracțiuni similare.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind cercetat pentru furt. Conform legislației în vigoare acesta riscă o pedeapsă cu amendă de la 32 500 lei la 67 500 lei  sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

In this article


Join the Conversation