Republica Moldova va intensifica cooperarea cu Japonia

Aprofundarea relaţiilor de cooperare moldo-nipone pe parcursul ultimilor ani, în special prin intermediul deschiderii ambasadelor la Tokyo şi Chişinău, a fost discutată de ministrul afacerilor externe și integrării...

Aprofundarea relaţiilor de cooperare moldo-nipone pe parcursul ultimilor ani, în special prin intermediul deschiderii ambasadelor la Tokyo şi Chişinău, a fost discutată de ministrul afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu, cu ambasadorul Japoniei în Republica Moldova, Masanobu Yoshii, transmite Breaking News.

În cadrul întrevederii, ministrul Nicolae Popescu a salutat aprofundarea relaţiilor moldo-nipone pe parcursul ultimilor ani, în special prin intermediul deschiderii ambasadelor la Tokyo şi Chişinău, fapt care a contribuit indispensabil la intensificarea progresivă a relaţiilor bilaterale în numeroase domenii de interes reciproc.

În privința vizitelor la nivel înalt între cele două state, s-au discutat pașii ce urmează a fi întreprinși de către ambele părți pentru a asigura realizarea lor.

De asemenea, în cadrul întrevederii, interlocutorii au făcut și un schimb de opinii cu referire la situația politică și economică.

In this article


Join the Conversation