“Renaștere” lansează campanie de suport pentru familiile cu dificultăți financiare înainte de școală

Președintele partidului politic “Renaștere”, mărturisind despre propria sa situație de mamă a unui copil care se pregătește să meargă la școală, a adus în atenție costurile semnificative asociate...

Președintele partidului politic “Renaștere”, mărturisind despre propria sa situație de mamă a unui copil care se pregătește să meargă la școală, a adus în atenție costurile semnificative asociate pregătirii copiilor pentru școală. Subliniind dificultățile cu care se confruntă familiile din mediul rural sau cele monoparentale, liderul partidului a lansat un apel de solidaritate, transmite BreakingNews.MD cu referire la Politics.

Într-o declarație recentă, Natalia Parasca a oferit posibilitatea ca persoanele care au nevoie de ajutor să o contacteze direct, promițând suport în măsura posibilităților. Totodată, ea a invitat susținătorii să se alăture inițiativei și să doneze rechizite școlare la sediul partidului, asigurându-i pe aceștia de transparența procesului și de faptul că fiecare donație va ajunge la familiile în nevoie.

Inițiativa urmărește să atenueze dificultățile financiare cu care se confruntă familiile în pragul noului an școlar.

In this article