Alexei Lungu: Este timpul să oferim o șansă reală Republicii Moldova

Partidul “ȘANSĂ”, în frunte cu liderul său Alexei Lungu, continuă să se familiarizeze cu orașele și satele din Moldova, organizând întâlniri cu locuitorii, studiind problemele și căutând modalități...

Partidul “ȘANSĂ”, în frunte cu liderul său Alexei Lungu, continuă să se familiarizeze cu orașele și satele din Moldova, organizând întâlniri cu locuitorii, studiind problemele și căutând modalități de soluționare a acestora.
În cadrul vizitei la Nisporeni, Strășeni, Ungheni și Călărași, unde politicianul a fost întâmpinat de sute de oameni cu căldură și speranță, au fost discutate problemele actuale și au fost trasate obiective de viitor.
”Pentru obiective ambițioase avem nevoie de cei mai buni dintre cei mai buni. Dacă sunteți pregătiți să dezvoltați orașele și satele țării, vă invităm în echipa noastră. În curând, voi anunța componența Consiliului de Dezvoltare a Țării care va avea un mecanism clar de activitate, unde oamenii din teritoriu vor lua decizii. Să realizăm împreună proiecte viabile pentru cea mai bună țară din lume – Moldova!”, a menționat Alexei Lungu.
Întâlnirea a fost una receptivă și cu multe întrebări despre realitatea din țara noastră. Oamenii sunt nemulțumiți de situația incertă din perioada rece a anului, nu mai pot tolera obrăznicia guvernanților și fenomenul de cumătrism care a împânzit toate instituțiile statului. Moldovenii vor stabilitate și persoane competente în funcții importante. Toate neghiobiile debitate de hunta PAS au adus poporul la un exod masiv, iar diaspora care a făcut eforturi inumane de a ajunge până la secțiile de vot, deja a înțeles adevărata față a puterii actuale.
Politicianul a menționat că scopul primordial al echipei ”ȘANSĂ”, pe care o conduce, este să își unească forțele cu cetățenii și să salveze Republica Moldova.
„ Văd aici un copil mic cu mama sa. Mă bucur că nu ați plecat din țară, iar noi vă spunem că aici este locul unde putem crea bunăstare și viață decentă și acum este șansa reală să ne unim forțele pentru acest scop,” a declarat Alexei Lungu.
Potrivit politicianului, întâlnirile cu oamenii nu sunt doar o obligație pentru el, este dorința sa de a-i cunoaște și a le înțelege problemele.
„Noi nu ne vom opri, pentru că în fiecare oraș și sat există o ȘANSĂ pentru schimbări pozitive, iar noi suntem gata să luptăm pentru ele.”, a conchis el.
Echipa partidului planifică să viziteze toate orașele Moldovei, pentru a fi la curent cu realitatea omului simplu.
Partidul “ȘANSĂ” a fost lansat la începutul lunii august, iar președintele acestuia este cunoscutul jurnalist Alexei Lungu.
In this article