Relansarea infrastructurii sportive, o prioritate pentru Ion Ceban; Care sunt următoarele acțiune, care urmează să fie implementate

Reabilitarea infrastructurii sportive în școli, utilizarea spațiilor libere și abandonate, amenajarea terenurilor sportive în curțile de bloc și în zonele de agrement sunt câteva din acțiunile, care urmează...

Reabilitarea infrastructurii sportive în școli, utilizarea spațiilor libere și abandonate, amenajarea terenurilor sportive în curțile de bloc și în zonele de agrement sunt câteva din acțiunile, care urmează să fie implementate de către primarul general, Ion Ceban, transmite BreakiNgnews.

În urma unei întrevederi cu reprezentanții a 72 de federații sportive din Republica Moldova, s-a decis crearea unei platforme de comunicare, în perspectiva relansării sportului de masă la nivel școlar.

„Ne propunem identificarea oportunităților de promovare și consolidare a domeniului sportului în municipiul Chișinău, prin atragerea în acest proces a instituțiilor de învățământ și a partenerilor de dezvoltare în vederea implementării proiectelor comune”, a declarat Ion Ceban în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook.

Primarul a mai adăugat că își dorește un dialog permanent, pentru trasa priorități comune la dezvoltarea culturii sportive în masă.

„Pentru a avea o generație sănătoasă este nevoie să educăm copiii încă de mici în domeniul sportului, şi unde putem să o facem mai bine decât la școală sau în curțile cu infrastructură sportivă bine amenajată”, a conchis edilul capitalei.

In this article


Join the Conversation