Rebelul și renumitul medic Mihai Stratulat continuă lupta

După ce Consiliul electoral al circumscripției electorale mun. Chișinău nr.: 26 a refuzat înregistrarea d-lui Mihai Stratulat în calitate de candidat în funcția de deputat, argumentând că există...

După ce Consiliul electoral al circumscripției electorale mun. Chișinău nr.: 26 a refuzat înregistrarea d-lui Mihai Stratulat în calitate de candidat în funcția de deputat, argumentând că există unele greșeli mecanice în listele pentru susținerea candidatului Mihai Stratulat nu s-a lăsat bătut și a depus iar actele pentru funcția de candidat.

„Vă anunț că nu renunț la înscrierea în cursa electorală. Niciodată, niciun Stratulat din familia mea nu s-a dat bătut ușor. Astăzi am cerut liste noi de la CEC, iar în a două jumătate a zilei începem recolectarea semnăturilor.

Mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături în această perioadă. Eu chiar am nevoie de susținerea voastră!” a comentat pe o rețea de socializare Mihai Stratulat.

Alte motive de neînregistrare a renumitului medic este lupta și răzbunarea politică.

„Stranie decizie și ciudată procedură de verificare a semnăturilor.

Nu vreau să mă gândesc la vreo rea intenție menită să blocheze accesul în Parlament al unui om care este gata să spună lucrurilor pe nume. Dar apar foarte multe semne de întrebare.

Sunt sigur domnul doctor nu va ceda și va lupta până la capăt ca totuși să fie admis în cursă. Avem nevoie de așa oameni în Parlament”. A comentat un jurist, susținător al candidatului Stratulat.

Blogger-ul Luchianiuc comentează această decizie ca răzbunare politică „Șef pe comisia locală unde vrea să fie ales el, este Fleaș, da da, debilul ăla de la primărie pus șef pe educație. El se laudă sus și tare că nu-l va înregistra pe Stratulat”. scrie Eugen Luchianiuc.

Din surse demne de încredere portalului BreakingNews, Mihai Stratulat este considerat de mulți politicieni și contracandidați un rebel și necontrolabil de aceea poate fi incomod pentru unii, și se face tot posibil ca această persoană puternică să nu fie înregistrată ca candidat. Se vor aplica toate metodele, se va merge la orice compromis doar să nu fie înregistrat Stratulat ca candidat.

Amintim că, Mihai Stratulat s-a remarcat în acest an prin acuzațiile aduse unor spitale care, potrivit lui pun diagnoze greșite copiilor.

Stratulat a scris pe rețelele de socializare că pentru a obține finanțare mai mare de la CNAM, majoritatea copiilor sunt diagnosticați cu pneumonie, internați în spital și tratați cu antibiotice în incinta acelor spitale.

„Aș vrea să cred că motivul neînregistrării din prima încercare sunt „mici greșeli mecanice” și nu lupta politică murdară”.

Din start mi s-a zis că politica e un lucru murdar, că frica unora și invidia altora îmi vor impune piedici și vor face tot posibil să cedez. Vreau să vă asigur că nu cedez, iar încrederea și așteptările oamenilor mă obligă să lupt mai departe pentru ideile noastre.

Accept provocarea politică, dar nici într-un caz nu voi accepta jocuri murdare, nici într-un caz nu voi ceda în fața greutăților și obstacolelor. Simt susținerea oamenilor, cred în Oameni, cred chiar în cei ce atacă murdar în spate. Cred că au făcut asta negândind din emoții și frică. Cred că e posibil schimbarea spre bine”. a comentat Mihai Stratulat pentru BreakingNews.

In this article


Join the Conversation