Reacția lui Vladimir Voronin, după ce Dorin Chirtoacă a îmbrâncit o deputată și a încercat să ajungă în fața liderilor

Dorin Chirtoacă este cel care timp de 10 ani de zile a prădat Primăria municipiului Chișinău, acel care împreună cu unchiul lui (Mihai Ghimpu – n.r.) au furat...

Dorin Chirtoacă este cel care timp de 10 ani de zile a prădat Primăria municipiului Chișinău, acel care împreună cu unchiul lui (Mihai Ghimpu – n.r.) au furat tot ce puteau să fure din țară, este reacția lui Vladimir Voronin, după ce Dorin Chirtoacă a sărit în spatele deputatei Adela Raileanu și a încercat să ajungă în fața liderilor Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

”Ei ne dictează cum noi trebuie să ne organizăm viața în țara noastră? Rușine față de acești trădători ai neamului nostru”, a exclamat Voronin de pe scena acțiunii ”Iubim Moldova”.

”Iată fața adevărată a partidelor de dreapta (unioniste, pro-europene și pro-NATO). Iată haosul și violența pe care o reprezintă aceste partide – PAS, PUN, AUR ș.a.

Chirtoacă și alde dânsul au fost și rămân emblema dreptei in Moldova. Emblema haosului, a bădărăniei, a furtului miliardului, a incompetenței în administrație, a corupției, emblema iresponsabilității față de cetățeni.

Marșul „Iubim Moldova” a arătat diferența dintre încrederea, calmul și spiritul patriotic moldovenesc al comuniștilor și socialiștilor, pe de o parte, și extremismul politic al unioniștilor, pe de altă parte”, a fost și reacția lui Igor Dodon, după acest incident cu Dorin Chirtoacă.

În replică, Chirtoacă susține că el s-a apărat.

In this article