Dodon a comentat provocările organizate de unioniști în timpul marșului

“Iată fața adevărată a partidelor de dreapta (unioniste, pro-europene și pro-NATO). Iată haosul și violența pe care o reprezintă aceste partide – PAS, PUN, AUR ș.a”. Astfel liderul...

“Iată fața adevărată a partidelor de dreapta (unioniste, pro-europene și pro-NATO). Iată haosul și violența pe care o reprezintă aceste partide – PAS, PUN, AUR ș.a”. Astfel liderul PSRM, Igor Dodon, a comentat provocările organizate de către unioniști în timpul marșului “Iubim Moldova”.

“Chirtoacă și alde dânsul au fost și rămân emblema dreptei in Moldova. Emblema haosului, a bădărăniei, a furtului miliardului, a incompetenței în administrație, a corupției, emblema iresponsabilității față de cetățeni.

Marșul „Iubim Moldova” a arătat diferența dintre încrederea, calmul și spiritul patriotic moldovenesc al comuniștilor și socialiștilor, pe de o parte, și extremismul politic al unioniștilor, pe de altă parte”, a scris Dodon pe rețelele de socializare.

Amintim că azi, în timpul acțiunii organizate de Blocul comuniștilor și socialiștilor, Dorin Chirtoacă s-a aruncat asupra liderilor formațiunii și a lovit-o pe deputatul Adela Răileanu.

In this article