Reacția lui Ion Ceban la rezultatele sondajelor electorale

Candidatul la funcţia de primar al Capitalei Ion Ceban tratează cu prudenţă sondajele electorale, care îl dau drept favorit la scrutinul din 20 octombrie. Ceban spune că...

Candidatul la funcţia de primar al Capitalei Ion Ceban tratează cu prudenţă sondajele electorale, care îl dau drept favorit la scrutinul din 20 octombrie. Ceban spune că investigaţiile sociologice sunt importante, însă factorul determinant pentru un funcţionar public este modul în care satisface aşteptările oamenilor.

“Sociologia e știință interesantă. Oamenii chestionați spun despre încrederea lor într-un moment anume. Dar încrederea oamenilor e o stare volatilă. Dacă oamenii nu văd ce face un funcționar public ori nu înțeleg ce face acesta – ei pierd încrederea în el”, a scris Ion Ceban, într-o postare pe blogul său.

Candidatul la funcţia de primar mai spune că rezultatele sondajelor îi oferă optimism, dar nu îl îmbată.

“Am văzut o cotă mare de oameni care au încredere în noi – le mulțumim și îi asigurăm că încrederea lor e cea mai mare valoare pentru noi și vom face totul să nu o pierdem. De asemenea, am văzut ca există o partea mare de oameni care sînt gata să creadă în noi, sînt gata să ne privească ca opțiune de vot. Știm ce avem de făcut – vom merge din ușă în ușă, vom vorbi cu oamenii și vom încerca să le cîştigăm încrederea”, a mai scris Ion Ceban.

Acesta a precizat că nu face diferențe politice ori de alt gen între locuitorii Capitalei şi spune că va fi primarul tuturor chișinăuenilor.

In this article

Join the Conversation