Rânduri kilometrice la Aeroportul Chișinău

Aglomerație și haos la intrarea în aeroportul din Chișinău. Mai mulți pasageri s-au plâns de rândurile uriașe, care încep de afară. Oamenii sunt nevoiți să aștepte zeci de...

Aglomerație și haos la intrarea în aeroportul din Chișinău. Mai mulți pasageri s-au plâns de rândurile uriașe, care încep de afară. Oamenii sunt nevoiți să aștepte zeci de minute, în frig. 

Oamenii se arată indignați și nemulțumiți de situația creată. Reprezentanții Aeroportului și cei ai Poliției de Frontieră deocamdată nu au comentat situația creată.

Anterior, mai mulți pasageri s-au plâns de aglomerația de la aeroport și că valizele sunt tăvălite pe jos, cu tot cu haine, la trecerea verificatorilor. Unul dintreaceștia a trimis imagini și un video de la fața locului și a spus ce i-anemulțumit pe oameni. „La intrare rândurile devin tot mai lungi. Au decis să facă verificări, dar au pus doar un scaner, toți trebuie să treacă pe acolo, iar cozile, când mai multe curse coincid, sunt interminabile”.

De asemenea, pasagerii se arată indignați de modul în care sunt verificate lucrurile.

Tot atunci, administrațieiAeroportului a venit cu o reacție despre situația creată, precizeazând următoarele „În legătură cu informațiile apărute în mass media privind nemulțumirea pasagerilor în privința rândurilor care se crează la intrarea în terminalul Aeroportului, precum și procesarea bagajelor la controlul X-ray.

Măsurile de securitate suplimentare au fost implementate de către organele de poliție și implicit Poliția de frontieră este responsabilă de organizarea acestor măsuri suplimentare. Prin urmare, administrația aeroportului este în drept doar să vină cu unele recomandări și solicitări, dar nu poate interveni nemijlocit în procesele de securitate suplimentare impuse de poliția de frontieră.

Astfel, administrația aeroportului nu este responsabilă sub nici o formă de situațiile create”, se arată în notă.

In this article