Protest la Parlament: Partidul Renaștere a chemat oamenii în stradă

Partidul „Renaștere” organizează astăzi, 1 februarie, un protest împotriva PAS, în fața Parlamentului Republicii Moldova. Zeci de manifestanți s-au adunat în fața Legislativului cu pancarte în mâini, dar...

Partidul „Renaștere” organizează astăzi, 1 februarie, un protest împotriva PAS, în fața Parlamentului Republicii Moldova. Zeci de manifestanți s-au adunat în fața Legislativului cu pancarte în mâini, dar și baloane pe care sunt scrise mesaje politice și acuzații împotriva autorităților.

Cu sloganul „Moldova fără PAS, Moldova fără Sandu”, mai multe persoane au ieșit la protest în Capitala R. Moldova, transmite breakingnews.md cu referire la publika.press.

Potrivit presei, oamenii legii blochează autocarele cu protestatari, care vin din diferite raioane ale țării spre Chișinău.

De menționat că, acum o zi, Vasile Bolea, deputat în Parlament și membru al Biroului Politic al Partidului „Renaştere”, a scris în mediul online că „interesele noastre nu sunt reprezentate corespunzător și acest lucru ne dă dreptul să ne arătăm dezacordul. Vrem să atragem atenția asupra problemelor și haosului pe care îl avem de trei ani la guvernare și să cerem schimbări. Este datoria noastră să fim vocali și să ne implicăm în modelarea viitorului țării noastre. Cu toții suntem responsabili pentru binele Republicii Moldova”.

Foto: Telegram/Indexmd

Foto: Newsmaker.md

In this article