Proiectul „Instalarea mobilierului urban” în acțiune! Ceban:”Sute de seturi de mobilier urban au fost instalate în capitală”

Chișinăul se transformă treptat într-un oraș modern și plăcut plimbărilor în aer liber. Primăria Chişinău desfășoară Proiectul „Instalarea mobilierului urban”, care aduce un suflu nou spațiilor deschise din...

Chișinăul se transformă treptat într-un oraș modern și plăcut plimbărilor în aer liber. Primăria Chişinău desfășoară Proiectul „Instalarea mobilierului urban”, care aduce un suflu nou spațiilor deschise din toate sectoarele.

“Mobilier urban pe aleea pietonală din strada Liviu Deleanu, reabilitată din bani municipali. Bănci – 16 unități; coșuri pentru gunoi – 9 unități, au fost montate pe această stradă. Doar pe parcursul acestei săptămâni, în sectoarele capitalei au fost instalate 37 de bănci: Sectorul Botanica – bănci – 10 unități; Sectorul Ciocana – bănci – 21 unități; Sectorul Centru – bănci – 6 unități”, a menționat primarul general.

În total, în cadrul proiectului „Instalarea mobilierului urban” inițiat de Direcția Generală Locativ – Comunală și Amenajare, au fost instalate: în curțile de bloc 480 bănci și 200 coșuri pentru gunoi; în spațiile publice 250 bănci și 150 de coșuri pentru gunoi.

In this article