Prins de carabinieri cu 20 de pachețele cu substanță interzisă

Pe data de 14 octombrie 2021, un echipaj auto de carabinieri din cadrul Direcției regionale Centru a IGC, fiind implicat la menținerea ordinii publice în sectorul Râșcani al...

Pe data de 14 octombrie 2021, un echipaj auto de carabinieri din cadrul Direcției regionale Centru a IGC, fiind implicat la menținerea ordinii publice în sectorul Râșcani al capitalei, a observat o persoană de gen masculin care avea un comportament suspect. Fiind stopat pentru verificări, asupra acestuia au fost depistate 20 pachețele în care se afla o substanță vegetală de culoare verzuie cu miros specific asemănătoare drogurilor care urmau a fi comercializate.

La fața locului a fost solicitată Grupa Operativă a IP Rîșcani. Mai mult ca atât, tânărul a recunoscut că deține la domiciliul său din sectorul Buiucani, încă 7 pachețele cu droguri. Astfel, acestea au fost ridicate și transmise spre expertiză.

Tânărul în vârstă de 26 ani a fost reținut și condus la IP Rîșcani și de comun cu Grupa Specializată Antidrog urmează a fi stabilite toate circumstanțele pe caz.

In this article