Inspectoratele de Poliție din Soroca și Sângerei au șefi noi

Noi conducători la Inspectoratele de Poliție Soroca și Sângerei. Ei au fost numiți în funcție la data de 19 octombrie curent prin ordinul șefului Inspectoratului General al Poliției,...

Noi conducători la Inspectoratele de Poliție Soroca și Sângerei. Ei au fost numiți în funcție la data de 19 octombrie curent prin ordinul șefului Inspectoratului General al Poliției, Iurie Podarilov.

Astfel, în cadrul unor vizite de lucru în teritoriu au fost prezentați efectivului.

În context, șef interimar al Inspectoratului de poliție Soroca a fost numit comisarul principal Octavian Cebotarenco.

„Acesta activează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2000, iar până acum a ocupat funcția de șef al Secției Investigații Infracțiuni al aceluiași inspectorat”.

La Inspectoratul de poliție Sângerei a fost numit șef interimar, comisarul principal Mihail Banaru, care activează în Ministerul Afacerilor Interne din 2002.

De menționat că, până la numirea în funcția de șef al inspectoratului, acesta a deținut funcția de ofițer operativ de serviciu al serviciului de gardă al Secției coordonare operațională din același inspectorat.

Iurie Podarilov a urat succes noilor conducători accentuând că prioritatea Poliției trebuie să rămână siguranța cetățeanului și un nivel înalt de securitate în țară.

 

In this article