Primarul general Ion Ceban a cerut ca toți angajații Autosalubritate să primească premii

Cu ocazia a 75 de ani de activitate, primarul general Ion Ceban a cerut ca toți angajații Autosalubritate să primească premii Angajații Regiei Autosalubritate vor primi premii cu...

Cu ocazia a 75 de ani de activitate, primarul general Ion Ceban a cerut ca toți angajații Autosalubritate să primească premii

Angajații Regiei Autosalubritate vor primi premii cu ocazia a 75 de ani de activitate. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general al capitalei, Ion Ceban, în urma unei vizite în cadrul întreprinderii.

Astăzi, împreună cu viceprimarul, Ilie Ceban am mers la ÎM Regia „Autosalubritate”. Le-am urat succes și răbdare în munca deloc ușoară pe care o realizează zi de zi.  Am dispus anterior să fie acordate premii lucrătorilor. Astăzi, angajații vor primi premiile”, scrie Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ceban spune că știe problemele în fiecare instituție și depune tot efortul pentru a avea grijă de oamenii din aceste locuri, întrucât, lucrătorii să aibă salarii la timp și condiții bune de muncă.

„Insist ca toți șefii subdiviziunilor să realizeze toate acțiunile în acest sens”, a conchis primarul general.

In this article


Join the Conversation