Primăria oferă 2500 de abonamente în transportul public, pentru participanții la summitul de pe 1 iunie

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a anunțat astăzi, în cadrul ședinței Primăriei, că va oferi 2500 de abonamente în transportul public pentru participanții la summitul de pe...

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a anunțat astăzi, în cadrul ședinței Primăriei, că va oferi 2500 de abonamente în transportul public pentru participanții la summitul de pe 1 iunie de la Chișinău. El a spus că aceste abonamente vor fi valabile pentru câteva zile și vor fi distribuite oaspeților străini, inclusiv jurnaliștilor, care vor veni la eveniment.

Ceban a precizat că pe abonamente va fi scrisă și adresa Tranzzy, o aplicație care permite verificarea rutelor transportului public din oraș. El a adăugat că această măsură este menită să faciliteze deplasarea oaspeților prin oraș și să promoveze transportul public ca o alternativă ecologică și eficientă.

Primarul a mai declarat că summitul de pe 1 iunie este o oportunitate pentru Chișinău de a se prezenta ca un oraș modern și european, care își propune să devină un model de dezvoltare urbană în regiune. El a invitat toți cetățenii să participe la evenimentele organizate cu acest prilej și să se bucure de atmosfera festivă.

In this article