Primăria Chișinău sărbătorește Ziua Internațională a Educației cu o conferință dedicată proiectelor inovatoare în învățământ

Cele mai ambițioase și importante proiecte din învățământ, realizate în ultimii 2-3 ani de Primăria Chișinău, inclusiv cu partenerii externi, vor fi puse în valoare în cadrul conferinței...

Cele mai ambițioase și importante proiecte din învățământ, realizate în ultimii 2-3 ani de Primăria Chișinău, inclusiv cu partenerii externi, vor fi puse în valoare în cadrul conferinței municipale „Rolul educației pentru pace și dezvoltare sustenabilă prin incluziune, echitate și oportunități de învățare pe tot parcursul vieții”.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, în contextul Zilei Internaționale a Educației. Conferința se va desfășura între orele 10:00 – 15:00, în incinta Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, Clasa Viitorului.

Conferința va include plenara cu invitați speciali. Experți în domeniul educației, incluziunii și dezvoltării sustenabile vor aborda subiecte legate de rolul educației în promovarea păcii, echității și oportunităților de învățare pe tot parcursul vieții. Vor fi organizate și ateliere tematice, unde se vor discuta și dezvolta idei legate de incluziune, echitate și modalități de îmbunătățire a procesului educațional. De asemenea, va fi organizată o expoziție unde vor fi prezentate proiecte educaționale inovatoare și exemple de bune practici din domeniu.

In this article