Primăria Chișinău a asigurat transportarea a peste 50.000 de călători spre Cimitirul ,,Sfântul Lazăr”

Troleibuzele și autobuzele puse la dispoziția cetățenilor de către Primăria Chișinău, în vederea deplasării acestora spre Cimitirul ,,Sfântul Lazăr” au transportat peste 50.000 de călători. Despre acest lucru...

Troleibuzele și autobuzele puse la dispoziția cetățenilor de către Primăria Chișinău, în vederea deplasării acestora spre Cimitirul ,,Sfântul Lazăr” au transportat peste 50.000 de călători. Despre acest lucru a informat Primarul General, Ion Ceban, printr-o postare pe rețelele de socializare.

,,Pentru reducerea timpilor de așteptare în stații, pe parcursul zilei, municipalitatea a suplinit unitățile de transport, întreg procesul desfășurându-se, astfel, conform programului stabilit, fără incidente”, a mai scris edilul.

În context, amintim că, luni, 13 mai, Primăria Chișinău va pune, din nou, la dispoziția cetățenilor, transport gratuit, pe rutele de autobuz nr. 27, “C” şi “D”, care pornesc de la Circ și circulă până la Cimitirul „Sfântul Lazăr”.

Suplimentar, itinerarul rutelor de autobuz Nr. 19 și Nr.26 va fi prelungit până la str. Doina, Cimitirul „Sf. Lazăr”.

,,În continuare, pentru desfășurarea Sărbătorii Paștele Blajinilor fără incidente, municipalitatea roagă repetat conducătorii auto să nu parcheze neregulamentar sau să staționeze în locurile destinate autobuzelor de rută către Cimitirul ,,Sfântul Lazăr”. La fel, cetățenii sunt îndemnați să dea dovadă de înțelegere, să fie precauți și să lase curat atât în unitățile de transport, în apropierea și în interiorul cimitirelor”, a mai subliniat Primarul General.

În prezent, toate serviciile responsabile ale Primăriei Chișinău sunt în teren, urmând să-și îndeplinească atribuțiile și pe parcursul nopții, asigurând ordinea și evacuarea deșeurilor din cimitirele din Chișinău. Mulțumesc colegilor și polițiștilor pentru implicare”, a conchis Ion Ceban.

In this article