Președintele țării a discutat cu transportatorii despre problemele cu care se confruntă din cauza crizei

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu reprezentanții asociațiilor companiilor de transport. În cadrul ședinței s-a discutat despre situația actuală din domeniul transportului de...

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu reprezentanții asociațiilor companiilor de transport. În cadrul ședinței s-a discutat despre situația actuală din domeniul transportului de mărfuri care are un rol primordial în dezvoltarea infrastructurii, situația din domeniul operațiunilor de export-import, precum și a transportului de pasageri.

„Drept consecință a crizei provocate de pandemie, am constatat înrăutățirea gravă a situației în această ramură. Totodată, a fost menționat faptul că după finalizarea epidemiei, problemele în domeniul respectiv, dar și în economie în ansamblu vor rămîne, iar restabilirea activității în regim normal va fi lentă.

I-am asigurat pe interlocutori că actuala conducere a țării cunoaște problemele din această ramură, dar și din alte domenii, iar săptămîna viitoare, după dezbaterile organizate cu reprezentanții fiecărui domeniu, vom lansa un pachet de inițiative pentru fiecare sector al economiei”, se arată în mesajul președintelui.

In this article