Președinta Maia Sandu a vizitat localitatea Bulboaca din Anenii Noi

Șefa statului a fost ieri într-o vizită la Bulboaca, Anenii Noi. „Am avut o discuție călduroasă cu oamenii de acolo despre problemele curente și despre cum își văd...

Șefa statului a fost ieri într-o vizită la Bulboaca, Anenii Noi. „Am avut o discuție călduroasă cu oamenii de acolo despre problemele curente și despre cum își văd ei viitorul în mijlocul familiei europene precum și despre ce putem face fiecare dintre noi pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai curând”, a menționat Președinta.  

Tot la Bulboaca, Președinta Maia Sandu l-a cunoscut pe Borislav Grati, care administrează o fermă de vaci și fabrica de lactate „Latesse”, asigurând astfel locuri de muncă pentru 40 de persoane. Ferma le oferă clienților produse naturale, de calitate înaltă, reușind în același timp să-și asigure tot necesarul de energie electrică pentru afacere printr-o instalație de biogaz. „Asemenea afaceri, care oferă produse de calitate și care sunt competitive, merită a fi susținute de către stat pentru a fi ajutate să crească. Printr-o economie puternică și independență energetică putem asigura bunăstare în fiecare localitate și în fiecare casă”, a mai spus șefa statului.

In this article